Eigenaar failliete Club Fitness onder vuur

Sportschool C.F. is failliet. Dit is het Fitnesscentrum dat in de garage gevestigd is van het winkelcentrum Noorderarcade. Het blijkt al enige tijd betalingsafspraken niet na te komen. Er leek al meer aan de hand met instructeurs die ineens wegbleven, lessen die zomaar niet doorgingen en geruchten over witwaspraktijken.

Eigenaar belooft leden hun vooruitbetaalde lidmaatschapsgeld terug te betalen, maar over zijn oprechtheid valt te speculeren. De eigenaar blijkt in het verleden 3,3 miljoen euro verduisterd te hebben bij een museum in Beuningen. Er zijn inmiddels meerdere personen die een rechtszaak tegen hem hebben lopen. Hoe goed de kansen zijn valt te bezien, want het fitnesscentrum is een ’Limited’, een soort BV. Het verschil tussen de beide constructies is dat een ’Ltd.’ nauwelijks overheidscontrole heeft. De eigenaar zelf is hoe dan ook, normaal gesproken, niet aansprakelijk.

4 thoughts on “Eigenaar failliete Club Fitness onder vuur”

 1. jammer dat ik in mei 1 jaar vooruit heb betaald..
  en waar blijft die brief dan?
  iedereen krijgt een brief en zijn geld?
  ik zou ook best wel willen weten waar ik aan zijn bel kan- trekken om ± twee en een half honderd euro terug te vragen.
  een emailadress is ook goed.
  peter, heiloo.

 2. Hoe wil die man dat geld terug gaan betalen als hij ook nog zijn personeel duizenden euro’s schuldig is + een dikke huurschuld van 300.000 euro heeft.

  Over zijn oprechtheid valt NIET te speculeren ik vind deze man een grote oplichter.

  Ik wens deze man (mannen) geen succes!

  1. shit vanwege betalingsproblemen aan het google kom ik dit allemaal tegen staat nog aardig wat open.
   kan iemand mij de gegevens verstrekken waar ik de beste man kan vinden pand is leeg dus post die kant op sturen heeft geen zin meer.

   hoor graag van iemand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *