Werkt vet bevriezen?

Sinds kort is er veel ophef over de nieuwe methode van afvallen: vet bevriezen. Het snel kwijtraken van overtollige vetjes is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij gingen voor u op bezoek bij deskundige op dit gebied, om te kijken hoe het nou werkt.

Naar aanleiding van het bericht vet bevriezen op cryolipolyseervaringen.nl zijn wij geïnteresseerd geworden in dit onderwerp. In de directe omgeving zitten al meerdere specialiste die de behandeling uitvoeren, waardoor er ook vanuit de pers aandacht moet worden gegeven.

Eigenlijk is afvallen door middel van koude al langer bekend. Door minder kleding te dragen in koude dagen, moet uw lichaam harder werken om het warm te houden. Met dit proces is het al mogelijk om gewicht te verliezen. De nieuwe methode genaamd cryolipolyse is ook het werken met koude, maar dan kunstmatig op het lichaam aangebracht.

CryoSkin

Een van de grootste machines in Nederland waar vet bevriezen mee wordt uitgevoerd is de CryoSkin. Deze machine kan bijna over het hele lichaam vet bevriezen, waardoor er geen plekje is waar niet vet verwijderd kan worden. De machine werkt met een kop, wat tot ongeveer min 8 graden gaat. Deze kop wordt door middel van strijkende bewegingen over de huid gestrijkt, waarna de vet cellen kapot gaan. De dalende temperatuur van vetcellen zorgt er namelijk voor dat ze kapot knappen. Bij het kapot knappen van de vetcellen bent u ze dus direct kwijt. Vervolgens voert het lichaam op een natuurlijke wijze de vetcellen af. U plast ze dus uiteindelijk gewoon uit.

Ervaringen

De ervaringen over vet bevriezen zijn heel goed. Het is een veilige methode die geen vervelende bijwerkingen op uw lichaam geeft. Het is daarom ook niet zo gek dat vet bevriezen ineens zo populair is geworden. Voor een paar honderd euro bent u direct slanker en klaar voor de zomer. Urenlang in de sportschool zwoegen is door deze methode verleden tijd. Echter wordt natuurlijk wel aangeraden om er gewoon gezond bij te blijven leven.

One thought on “Werkt vet bevriezen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *